zalando-lounge.nl Status op dit moment

Lukt het je niet zalando-lounge.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van zalando-lounge.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit zalando-lounge.nl

zalando-lounge.nl Actuele storingen

zalando-lounge.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op zalando-lounge.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als zalando-lounge.nl niet lijkt te werken?

Als zalando-lounge.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor zalando-lounge.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (130.211.9.113) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als zalando-lounge.nl inderdaad niet werkt?

Als zalando-lounge.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.zalando-lounge.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met zalando-lounge.nl

Gefrustreerd omdat zalando-lounge.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van zalando-lounge.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van zalando-lounge.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in zalando-lounge.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als zalando-lounge.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (130.211.9.113) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Ellen
Down in Netherlands - 111 days ago
posted: 26/02/19

De afbeeldingen van artikelen worden bij mij niet geladen; met name als ik een filter heb gebruikt. Dit probleem bestaat al langer. Hoe los ik dit op

Nevzat
Down in Netherlands - 718 days ago
posted: 29/06/17

Mijn artikel zou uiterlijk 27 juni zijn verstuurd, het is de 29 steeds vandaag en nog steeds geeft postnl aan dat artikel alleen is voor gemeld en niet ontvangen. Zalando-lounge is nog telefonisch nog met live chat te bereiken. Ik ga dus deze weekend op vakantie zonder koffers waarschijnlijk.

Renata
Down in Netherlands - 750 days ago
posted: 28/05/17

Site laad niet al dagen diaprobleem

Vony1962
Down in Netherlands - 751 days ago
posted: 27/05/17

De site wil niet laden

Marjolein Nagtegaal
Disruption in Netherlands - 753 days ago
posted: 25/05/17

Ik krijg de site niet meer geopend helaas. Hij blijft zoeken zonder resultaat. Site openen en opladen ging steeds trager totdat hij nu helemaal niet meer opent. WiFi uitzetten helpt niet

Wilma
Down in Netherlands - 1304 days ago
posted: 21/11/15

Kan niet inloggen

Marijke Van Den Hoek
Comment from Netherlands - 1304 days ago
posted: 21/11/15

Ik kan niet inloggen op de site

Marleen
Down in Netherlands - 1545 days ago
posted: 25/03/15

De site laad niet

Carin
Down in Netherlands - 1698 days ago
posted: 23/10/14

Kan niet op de site komen.

  Rate zalando-lounge.nl

  zalando-lounge.nl has been rated 3 out of 5 based on 2 vote(s) and 9 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  krantenkoppen.be - 1 hours ago
  onzegeheimpjes.nl - 1 hours ago
  n85.bullchat.nl - 4 hours ago
  n20.bullchat.nl - 4 hours ago
  sfr.fr - 5 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  lekkeradverteren.nl - 48 secs ago
  unive.nl - 3 mins ago
  unive.nl - 3 mins ago
  webstekker.nl - 6 mins ago
  zooplus.nl - 8 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Storing Jouwweb? krijg steeds de melding Website niet gevonden
  Knal er teeds uit en krijg geen berichten binnen
  L.J.van Den Hurk
  facebook.nl
  Kan niet op facebook inloggen, ik krijg alleen wat gegevens aan de linkerkant van het scherm , fB op telefoon werkt wel gewoon
  Patricia M.P.A. Engels
  888poker.com
  * ik heb 3 bedragen overgemaakt naar 888poker via Trustly (online banking). Alle 3 bedragen zijn van mijn bankrekening afgeschreven, maar niet op mijn 888poker-account bijgeschreven.
  Werkt niet optimaal
  Foto kan soms niet geupload. website geeft vaak een "acces denied" terwijl ik nooit "verboden"dingen doe of mensen bash. Kortom: er is geen enkele reden om mij te weigeren. Ook word je er soms zomaar uitgegooid tijdens een chat
  Guy Goossens
  tunein.com
  Ik heb een Busch-Jeager iNet-radio 8216U en vorige week stopte de werking volledig. Na reset zie ik dat hij de url Tunein mist . Is er iets grondig gewijzigd? Hoe kan ik opnieuw Tunein instellen?
  Berichten heen en weer schijnen niet door te komen.
  Wat een K.. site. Al weken niks anders dan problemen. Niet kunnen inloggen ( aces denied ) of na 1 min er weer uit gegooid. Nergens te lezen hoe het komt, of wat ze er aan doen, of dat ze er eigenlijk wel mee bezig zijn. Schandalig
  Blijven jullie zo aan de gang wat een zooitje de laatste tijd aces denied of na een minuut er weer uitgeknikkerd worden los het nou eens een keer op of ga terug naar oude systeem al twee weken geen toegang