woningnet.nl Status op dit moment

Lukt het je niet woningnet.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van woningnet.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit woningnet.nl

woningnet.nl Actuele storingen

woningnet.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op woningnet.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als woningnet.nl niet lijkt te werken?

Als woningnet.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor woningnet.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (31.161.37.36) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als woningnet.nl inderdaad niet werkt?

Als woningnet.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.woningnet.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met woningnet.nl

Gefrustreerd omdat woningnet.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van woningnet.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van woningnet.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in woningnet.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als woningnet.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (31.161.37.36) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Nienke
Down in Germany - 98 days ago
posted: 14/11/17

Er staat nu al meer dan 24 uur dat er een "productie storing" is. En hierdoor is het onmogelijk om de woningen te bekijken en erop te reageren. Woning net Hengelo/Borne.

Suzan
Disruption in Netherlands - 201 days ago
posted: 02/08/17

Hoi ik ben ingeschreven bij woningnetgroningen.nl woningbouw Lefier maar sinds vandaag kan ik niet op website komen om op een aangeboden woning te reageren, ik heb een email gekregen op maandag met een woning en ik sta op eerste plaats als ik op reageer, maar kan vandaag de website niet meer openen, er staat een verbod teken op voor mijn ip adres!??

  Rate woningnet.nl

  woningnet.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 2 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  gsgloevroman.swp.nl - 2 hours ago
  icicibank.co.in - 2 hours ago
  n20.bullchat.nl - 3 hours ago
  vatanim.com.tr - 4 hours ago
  inspsearch.com - 8 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  gamesync.nl - 4 mins ago
  123inkt.nl - 10 mins ago
  tennisdirect.nl - 14 mins ago
  skyscanner.nl - 21 mins ago
  intimcity.nl - 34 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Namens Aucke Ijff, José Van Der Zwan, Adviesportu
  webhostingserver.nl
  L.S. Ik krijg een error 500 melding op www.casarada.nl/wp-admin. Is er een storing gaande? Het IP adres is in Portugal.
  Ik kan niet reageren op berichten of op pins, ik krijg geen meldingen
  Willie
  twoo.com
  HTTP 500 The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Reference #3.54952317.1518881234.1a6101a5
  Yucaplants
  roblox.com
  Het toetsenbord werkt niet, waardoor het poppetje niet loopt. Zeer frustrerend als je samen speelt met je neef die ongestoord wel kan wandelen met zijn poppetje
  Ik kom altijd op nederland. Hoe kan ik terug mensen van rond gent zien?
  BIG MALFUNCTION ON HI5!!! febr. 9, 10, 11 - 2018. PROBLEM WITH UP LOADING PHOTO'S . THE ARE NO PICTURES BY A LOT OF MEMBERS. PLEASE DO SOMETHING ABOUT IT. BIG MALFUNTION BIG MALFUNTION ON HI5 !!!!!!!!
  Hoe krijg ik hi5 met de homepage op mijn telefoon?
  Ik kan geen fotos meer zien van andere, dus ook geen fotos op pets, dit probleem heb ik al een paar dagen, wat kan ik doen?
  Fotos laden maar niet al een paar dagen niet
  Help !!!! Grote storing februari 2018 op Hi5, foto´s laden niet. Is al 2 dagen zo.Graag zsm oplossen!!. Please help your clients Hi5 !!!!!