vriendenloterij.nl Status op dit moment

Lukt het je niet vriendenloterij.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van vriendenloterij.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit vriendenloterij.nl

vriendenloterij.nl Actuele storingen

vriendenloterij.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op vriendenloterij.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als vriendenloterij.nl niet lijkt te werken?

Als vriendenloterij.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor vriendenloterij.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (185.76.72.69) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als vriendenloterij.nl inderdaad niet werkt?

Als vriendenloterij.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.vriendenloterij.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met vriendenloterij.nl

Gefrustreerd omdat vriendenloterij.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van vriendenloterij.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van vriendenloterij.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in vriendenloterij.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als vriendenloterij.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (185.76.72.69) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Spaans
Down in Netherlands - 68 days ago
posted: 19/05/17

Ik heb een uitstapje gewonnen en wil de code invoeren om te reserveren en hij geeft hele tijd aan storing.

  Rate vriendenloterij.nl

  vriendenloterij.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 1 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  intertoys.nl - 48 mins ago
  n85.bullchat.nl - 2 hours ago
  stabio.nl - 2 hours ago
  vatanim.com.tr - 4 hours ago
  csj.be - 4 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  bullchat.nl - 2 mins ago
  pinterest.com - 5 mins ago
  mediamarkt.nl - 6 mins ago
  zalando.be - 21 mins ago
  yourhosting.nl - 21 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Kan niet bestellen
  Kan geen locatie meer aangeven
  Michelle Gonzalez
  ryanair.com
  Reis geboekt en betaald, maar verschijnt niet in mijn account en krijg geen bevesting per mail.
  Inekeerve@telfort.nl
  ryanair.com
  Ik probeer al vanaf 11 uur vanmorgen online in te checken. Alles lukt, tot op het moment dat ik bij stoelopties ben. Ik kan daar nog een keuze maken, maar vervolgens werkt de knop " bevestigen" niet. Dus kan ik mijn boardingpassen niet uitprinten. Wat is er aan de hand. Waarom werkt dit niet?
  Ik kan beter vertellen welke problemen ik niet heb, dan ben ik sneller klaar. Inloggen lukt niet (meer), er komt een mededeling "redirectind, even geduld aub". En dat blijft zo, inloggen ? Ho maar. Vanmiddag was ik even op mijn account ingelogd, zag allerlei verminkingen in teksten. Bij een van mijn klassenfoto's stonden namen van mensen die nooit in die klas hebben gezeten. En de instructie om mijn plus lidmaatschap op te zeggen via de site, klopt ook niet. Zo zou ik nog wel even kunnen doorgaan. Een algemene tip: verander pas een site als je er zeker van bent dat die vernieuwde site ook daadwerkelijk voor 100% werkt.
  Frans Oostrum
  wix.com
  Mijn wix account is niet te bereiken. Lang wachten op inloggen uiteindelijk lukt het maar blijft vervolgens hangen ik kan niets doen in mijn dashbord
  Rick Vromans
  aol.com
  Kan niet inloggen nu geblokt voor 24uur
  Ik kan mijn regio waar ik ben niet meer bepalen ,
  Fran Oostrum 356
  wix.com
  Wix blijft hangen, laad niet Jan niets wijzigen nu
  Waarom is de plaatsinlog kaart verdwenen kan geen woonplaats meer in gegeven iedereen wil deze weer terug om woonplaats aan te geven graag deze weer zo snel mogelijk terug