sligro.nl Status op dit moment

Lukt het je niet sligro.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van sligro.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit sligro.nl

sligro.nl Actuele storingen

sligro.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op sligro.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als sligro.nl niet lijkt te werken?

Als sligro.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor sligro.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (145.128.27.141) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als sligro.nl inderdaad niet werkt?

Als sligro.nl inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.sligro.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met sligro.nl

Gefrustreerd omdat sligro.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van sligro.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van sligro.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in sligro.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als sligro.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (145.128.27.141) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate sligro.nl

sligro.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

markt.nl - 7 hours ago
imageglobe.be - 8 hours ago
mindef.nl - 9 hours ago
matchwereld.nl - 11 hours ago
flashpointgroup.nl - 14 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

tripadvisor.co.uk - 2 mins ago
steps.nl - 8 mins ago
mail.com - 12 mins ago
forbes.com - 33 mins ago
gvb.nl - 45 mins ago

Laatste opmerkingen

Greta Talma
anwb.nl
ERR_CONNECTION_CLOSED
Jan De Kruijf
wielerflits.nl
Kan wielerflits vanaf gisteren niet ontvangen.Drukken op verversen helpt niet.
Kan wel inloggen , maar de site werkt gewoon niet, kan geen berichten posten, ontvangen en kan ook niet naar de profielen of tekstberichten kijken
Kan er wel in maar werk voor geen meter. geef mij maar de oude bullchat maar terug. ik vind het jammer dat het niet werk. heb je vakantie kun je nu geen contacten maken. jammer heel jammer. 14-08-2018
Ik krijg regelmatig 'acces denied. Maar niet voortdurend. Ook ben ik vaak binnen en word er na een poosje weer uitgegooid.
Jan Akkerman Dejanakkerman@gmail.com
n20.bullchat.nl
Kan niet inloggen
Jan DeWilde
vistaprint.nl
Website kan niet bewerkt worden. Temperary unvailable. probeer het na 15 minuten opnieuw. Ik verwacht dat de website die ik heb 4 in totaal,bewerkt kunnen worden wanneer ik dat wil. De nieuwste website is een zakelijke website,en wanneer deze niet bewerkt en gepubliceerd kan worden verlies ik klanten. wordt dit door Vistaprint vergoed. Kan al sind een week niets aan de websites doen.
Ik kan niet bij mijn verlanglijst in mijn account. De rest is wel in orde.
Waarom kan ik niet inloggen op bullchat of is er storing op de site
Karin Gruner
pinterest.com
Statistics zijn sinds 29 Juli niet meer te zien "mensen die je bereikt"staan sinds 29 juli op 0 (daarvoor boven de 185k) en ook de metro,landen en talen zijn niet meer te zien,terwijl de staistieken van de pins wel te zien zijn (tot 4 augustus) dus een deel van de update doet het sinds 29/7 niet meer