schoolbank.nl Status op dit moment

Lukt het je niet schoolbank.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van schoolbank.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit schoolbank.nl

schoolbank.nl Actuele storingen

schoolbank.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op schoolbank.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als schoolbank.nl niet lijkt te werken?

Als schoolbank.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor schoolbank.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (174.129.25.170) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als schoolbank.nl inderdaad niet werkt?

Als schoolbank.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.schoolbank.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met schoolbank.nl

Gefrustreerd omdat schoolbank.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van schoolbank.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van schoolbank.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in schoolbank.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als schoolbank.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (174.129.25.170) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


J.
Down in Netherlands - 463 days ago
posted: 13/01/18

Site toont alleen: 502 Bad Gateway nginx

P.
Comment from Netherlands - 473 days ago
posted: 04/01/18

Al een half jaar kan ik niet meer op Schoolbank.nl komen. Ik zie dan: 'Even geduld aub, de pagina is aan het laden.' Maar... hij laadt dus niet! Als je een klacht stuurt hoor je, we hebben uw klacht doorgegeven. Waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, Waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, Waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, Waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, Waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, Waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, Waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, Waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos, waardeloos,

Paul Stam
Down in Netherlands - 628 days ago
posted: 02/08/17

Na de vernieuwing laadt de site niet. Er blijft maar staan: Even geduld alsjeblieft De pagina is aan het laden. En dat blijft zo. Het laden schijnt niet te lukken.

Ben
Comment from Netherlands - 639 days ago
posted: 22/07/17

Ik kan beter vertellen welke problemen ik niet heb, dan ben ik sneller klaar. Inloggen lukt niet (meer), er komt een mededeling "redirectind, even geduld aub". En dat blijft zo, inloggen ? Ho maar. Vanmiddag was ik even op mijn account ingelogd, zag allerlei verminkingen in teksten. Bij een van mijn klassenfoto's stonden namen van mensen die nooit in die klas hebben gezeten. En de instructie om mijn plus lidmaatschap op te zeggen via de site, klopt ook niet. Zo zou ik nog wel even kunnen doorgaan. Een algemene tip: verander pas een site als je er zeker van bent dat die vernieuwde site ook daadwerkelijk voor 100% werkt.

Aart Van Der Spoel
Down in Netherlands - 820 days ago
posted: 22/01/17

Kan schoolbank niet openen

  Rate schoolbank.nl

  schoolbank.nl has been rated 3 out of 5 based on 2 vote(s) and 5 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  dwarsleasie.nl - 30 secs ago
  uplay.ubi.nl - 21 mins ago
  m.praxis.nl - 31 mins ago
  krantenkoppen.be - 1 hours ago
  n20.bullchat.nl - 4 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  dwarsleasie.nl - 30 secs ago
  ikea.com - 1 mins ago
  print.sgweredi.nl - 6 mins ago
  ifeng.com - 7 mins ago
  myheritage.nl - 9 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Andyfucky1
  bullchat.nl
  Cam werkt niet - zie me wel onderaan maar niet op de rechterzijde
  Ik zit er op en dan komt mn pic die ik al zo lang gebruik en ben ik weg
  Robberto
  bullchat.nl
  Kan niet in loggen
  Robberto
  bullchat.nl
  Ik kan niet in loggen
  Al enkele dagen kan ik niet inloggen en krijg ik de volgende info Error 1020 Ray ID: 4c9faa1578242ae5 • 2019-04-19 14:45:49 UTC Access denied What happened? This website is using a security service to protect itself from online attacks.
  Tom Gottgens
  buienradar.nl
  Bij fotoversturing naar buienradar, wordt het foto locatie vak rood en kan er dus geen foto verstuurd worden vanuit Spanje naar buienradar.?
  Alexander
  bullchat.nl
  Je word na elke minuten van de site gegooid. Inloggen daarna lukt niet met dezelfde inlognaam.
  Error 1020 Ray ID: 4c8e30487d1f6938 • 2019-04-17 11:51:42 UTC Access denied What happened? This website is using a security service to protect itself from online attacks. Wat nu ? beunaa@hotmail.com Thanks
  Het lukt ze al jaren zogenaamd niet om pedo's en minderjarigen te blocken
  Erwin De Roode
  wix.com
  Mijn Wix website geeft op sommige computers aan. Wix stores didn’t load. Wat kan ik hier aan doen, ik ben net live voor leden en je kan natuurlijk maar één keer een goede indruk achterlaten. En dat doe ik nu niet.