primewire.ag Status op dit moment

Lukt het je niet primewire.ag te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van primewire.ag en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit primewire.ag

primewire.ag Actuele storingen

primewire.ag Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op primewire.ag een storing is?

V: Wat moet ik doen als primewire.ag niet lijkt te werken?

Als primewire.ag online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor primewire.ag.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (104.27.176.207) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als primewire.ag inderdaad niet werkt?

Als primewire.ag inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.primewire.ag, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met primewire.ag

Gefrustreerd omdat primewire.ag offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van primewire.ag direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van primewire.ag direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in primewire.ag forum als je daar je vraag stelt.

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Ted
Down in Netherlands - 1215 days ago
posted: 22/05/16

Hallo, ik heb Xbmc Apple 2, sinds 2 weken kan ik geen films bekijken op 1channel vanwege de vermelding link resolve failed: list index Out of range Kunt u me hierbij helpen zodat ik weer zonder problemen de films kan bekijken Met vriendelijke groet, Ted

Mapte
Down in Netherlands - 1305 days ago
posted: 22/02/16

De site geeft aan dat deze offline is

Florence
Down in Netherlands - 1832 days ago
posted: 13/09/14

Ik krijg telkens bij de website error 522 kan je as je blief het maken of een andere website kunnen op komen want in de ochtend deed het maar wel traag en in de middag kan ik niet op komen en s avonds kan ik ook niet op kan je aub snel mogelijk terug reageren.

K
Down in Netherlands - 1832 days ago
posted: 13/09/14

Op de ag website kan ik niet komen die ligt volledig op z'n gat, de andere backups weigeren log in.

Melissa
Down in Netherlands - 1905 days ago
posted: 02/07/14

Ik krijg steeds de melding 400 bad request. Ik heb alle cookies en tijdelijke bestanden verwijderd maar de melding veranderd niet. Dit is trouwen in google chrome want in explorer doet de site het wel.

  Rate primewire.ag

  primewire.ag has been rated 3.3 out of 5 based on 3 vote(s) and 5 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  start-hosting.nl - 24 secs ago
  your-server.de - 5 mins ago
  smartschool.be - 18 mins ago
  accuweather.com - 49 mins ago
  payment.buckaroo.nl - 1 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  start-hosting.nl - 24 secs ago
  adidas.nl - 2 mins ago
  twinfield.nl - 3 mins ago
  twinfield.nl - 3 mins ago
  your-server.de - 5 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Jacqueline
  zooplus.nl
  Winkelmandje worden geen producten toegevoegd
  John Leiden
  n20.bullchat.nl
  Elke dag tegenwoordig na enkele chats geeft het acces denied. heel vervelend
  Beste mensen , ik ben mijn wachtwoord vergeten en kom niet meer op chatplaza. Er staat dan wachtwoord vergeten ? Als ik daar op klik staat er deze email is al ingebruik. Hoe kan ik nu weer opnieuw een ander wachtwoord instellen ? Alvast bedankt !
  De site laadt niet meer.
  Sjonnie Lammerts
  catawiki.nl
  Ik kan geen foto's plaatsen op de site. Ook bij de kavel pagina geen foto's te zien alleen vraagtekens. Heb meerdere brauwsers geprobeerd.
  Het lukt niet om een Powerpoint presentatie te uploaden. Alles netjes ingevuld. Document pptx is 9 mb groot. Zandloper loopt op tot 100%. Daarna blijft het draaien en draaien.
  Marc V/d Berg
  zotnieuws.nl
  Jammer er is weet storing op zotnieuws!
  Bullchat werkt een paar seconden, dan lig je eraf en staat er Acces Denied. Ik heb geen ban of waarschuwing. Als ze dit blijven doen houden ze niet veel gebruikers over. Ik ga zoeken naar een alternatief. Ben helemaal klaar met Bullchat.
  Ho.lkenborg@live.nl
  bullchat.nl
  We kunnen geen berichtjes terug ontvangen .van mede chatters. hebben jullie n storing ?
  Sinds gisteren, na installeren nieuwere fitbit, kan ik via de playstore alleen nog maar een oudere versie van fitbit installeren, n.b. augustus 2018!! ik had vorige week nog een update gedaan en toen blij verrast met toevoeging slaapscores. Nu nieuwe fitbit (van charge2 naar charge3), maar met oude app nu terug in de tijd gezet. hoe kan dat!?? heb alles al geprobeerd, inclusief opnieuw installeren.