prezi.com Status op dit moment

Lukt het je niet prezi.com te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van prezi.com en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit prezi.com

prezi.com Actuele storingen

prezi.com Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op prezi.com een storing is?

V: Wat moet ik doen als prezi.com niet lijkt te werken?

Als prezi.com online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor prezi.com.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (34.199.79.242) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als prezi.com inderdaad niet werkt?

Als prezi.com inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.prezi.com, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met prezi.com

Gefrustreerd omdat prezi.com offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van prezi.com direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van prezi.com direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in prezi.com forum als je daar je vraag stelt.

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Theo
Down in Netherlands - 329 days ago
posted: 28/05/18

Presentatie die ik gisteren in Prezi Nect heb gemaakt, start niet op.

Inge
Comment from Netherlands - 425 days ago
posted: 20/02/18

Als ik insert image klik gebeurt er niets. Ik kan dus geen afbeelding als background invoegen. Wat zou het probleem kunnen zijn?

Marja Overmeer
Down - 559 days ago
posted: 09/10/17

Goedemorgen ik heb net mijn prezi presentatie af en wilde het even doorkijken, maar dat lukt niet. Presentatie lukte al meteen niet, maar door op edit te drukken kon ik met pijltjes onder in het scherm van de ene naar de andere slide. Dit lukt nu helaas ook niet. Ik zie nu alleen mijn totaal scherm met alle slides, maar verder zit de prezi muurvast klicken op de afzonderlijke slides haalt niets uit.

Mark
Disruption in Netherlands - 1101 days ago
posted: 15/04/16

Wanneer ik een Prezi wil bewerken krijg ik de melding: Couldn't load plugin. Terwijl ik geen instellingen heb aangepast. Ik draai Prezi in Chrome.

Helmie Stoof
Down in Netherlands - 1536 days ago
posted: 05/02/15

Bij het laden van een eerder gemaakte prezi, komt een oudere versie van die prezipresentatie tevoorschijn en daarna lukt het niet ze op te laden omdat de opslagruimte te weinig is. Mijn kind in paniek voor haar spreekbeurt, wat nu?

Helma
Down in Netherlands - 1653 days ago
posted: 11/10/14

Ik zie geen templates en kan ook geen contact opnemen met support want de keuzemogelijkheid van foutmelding doet het ook al niet.

  Rate prezi.com

  prezi.com has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 6 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  kleinformaatplot.nl - 13 mins ago
  krantenkoppen.be - 1 hours ago
  popcorntime.nl - 2 hours ago
  n20.bullchat.nl - 5 hours ago
  smartschool.be - 5 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  bb.avans.nl - 2 mins ago
  vier.be - 2 mins ago
  kleinformaatplot.nl - 13 mins ago
  nuon.nl - 14 mins ago
  asos.com - 17 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Robberto
  bullchat.nl
  Kan niet in loggen
  Robberto
  bullchat.nl
  Ik kan niet in loggen
  Al enkele dagen kan ik niet inloggen en krijg ik de volgende info Error 1020 Ray ID: 4c9faa1578242ae5 • 2019-04-19 14:45:49 UTC Access denied What happened? This website is using a security service to protect itself from online attacks.
  Tom Gottgens
  buienradar.nl
  Bij fotoversturing naar buienradar, wordt het foto locatie vak rood en kan er dus geen foto verstuurd worden vanuit Spanje naar buienradar.?
  Alexander
  bullchat.nl
  Je word na elke minuten van de site gegooid. Inloggen daarna lukt niet met dezelfde inlognaam.
  Error 1020 Ray ID: 4c8e30487d1f6938 • 2019-04-17 11:51:42 UTC Access denied What happened? This website is using a security service to protect itself from online attacks. Wat nu ? beunaa@hotmail.com Thanks
  Het lukt ze al jaren zogenaamd niet om pedo's en minderjarigen te blocken
  Erwin De Roode
  wix.com
  Mijn Wix website geeft op sommige computers aan. Wix stores didn’t load. Wat kan ik hier aan doen, ik ben net live voor leden en je kan natuurlijk maar één keer een goede indruk achterlaten. En dat doe ik nu niet.
  Ik kan niet betalen als ik een bestelling wil plaatsen
  Ans Houben
  jimdo.com
  Als ik wil inloggen op mijn dashboard, dan krijg ik de melding dat het even niet gelukt is en moet ik het later nog een keer proberen. Het lukt echter nog steeds niet. Ik heb twee websites lopen bij Jimdo, en voor beide lukt het niet om in te loggen. Mijn beide websites zijn gewoon online, het gaat puur om het inloggen op mijn dashboard.