prezi.com Status op dit moment

Lukt het je niet prezi.com te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van prezi.com en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit prezi.com

prezi.com Actuele storingen

prezi.com Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op prezi.com een storing is?

V: Wat moet ik doen als prezi.com niet lijkt te werken?

Als prezi.com online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor prezi.com.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (54.197.237.150) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als prezi.com inderdaad niet werkt?

Als prezi.com inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.prezi.com, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met prezi.com

Gefrustreerd omdat prezi.com offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van prezi.com direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van prezi.com direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in prezi.com forum als je daar je vraag stelt.

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Theo
Down in Netherlands - 169 days ago
posted: 28/05/18

Presentatie die ik gisteren in Prezi Nect heb gemaakt, start niet op.

Inge
Comment from Netherlands - 266 days ago
posted: 20/02/18

Als ik insert image klik gebeurt er niets. Ik kan dus geen afbeelding als background invoegen. Wat zou het probleem kunnen zijn?

Marja Overmeer
Down - 400 days ago
posted: 09/10/17

Goedemorgen ik heb net mijn prezi presentatie af en wilde het even doorkijken, maar dat lukt niet. Presentatie lukte al meteen niet, maar door op edit te drukken kon ik met pijltjes onder in het scherm van de ene naar de andere slide. Dit lukt nu helaas ook niet. Ik zie nu alleen mijn totaal scherm met alle slides, maar verder zit de prezi muurvast klicken op de afzonderlijke slides haalt niets uit.

Mark
Disruption in Netherlands - 942 days ago
posted: 15/04/16

Wanneer ik een Prezi wil bewerken krijg ik de melding: Couldn't load plugin. Terwijl ik geen instellingen heb aangepast. Ik draai Prezi in Chrome.

Helmie Stoof
Down in Netherlands - 1377 days ago
posted: 05/02/15

Bij het laden van een eerder gemaakte prezi, komt een oudere versie van die prezipresentatie tevoorschijn en daarna lukt het niet ze op te laden omdat de opslagruimte te weinig is. Mijn kind in paniek voor haar spreekbeurt, wat nu?

Helma
Down in Netherlands - 1494 days ago
posted: 11/10/14

Ik zie geen templates en kan ook geen contact opnemen met support want de keuzemogelijkheid van foutmelding doet het ook al niet.

  Rate prezi.com

  prezi.com has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 6 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  directrev.com - 12 mins ago
  kdnet.net - 28 mins ago
  livedoor.biz - 46 mins ago
  dexia.be - 2 hours ago
  webchat.be - 2 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  ap.org - 38 secs ago
  directrev.com - 12 mins ago
  intertoys.nl - 13 mins ago
  mijndomein.nl - 23 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Hij gaat steeds weer terug naar home als ik wil bestellen
  Nadieh Rutgers
  roblox.com
  Volgensmij heeft iedereen op roblox op dit moment hier last van: de chat loopt enorm vast. Al mijn rond vrienden hebben hier ook last van, en veel kunnen we er niet aan doen. Hopelijk gaat roblox hier iets aan doen, want nu ga ik het niet meer veel spelen.
  Ed Van Der Vaart
  ikea.com
  On line bestellen werkt niet niet viapc browser chrome als std browser ook niet met de app. helpdesk neemt ook niet op. na winkelmandje en bezorgpostcode start hij een secure website op en daar blijft het scherm wit.
  Laatste dagen: als ik inlog, na paar minuten vlieg ik eruit. Ik kan nadien niet meer inloggen. Krijg altijd boodschap “acces denied”. Waaro’ weet ik dus niet,
  Het is weer bal bij starthosting. onbereikbaar=onverantwoord
  K word er elke keer naar een paar minuten uitgegooid en kan daarna niet meer inloggen,Ik heb zelfde probleem
  S. Cuno
  jimdo.com
  Http://www.issitedownrightnow.com/status/jimdo.com Onze webshop is grotendeels leeg! Graag spoed! Sinds 5/11 rond 20.00 uur al plat! yourcolourcreations.nl
  Ruud Mans
  jimdo.com
  De site roosjesenmatroosjes.nl is grotendeels leeg sinds gisteravond. Geen bestellingen, niemand van de medewerkers, die de artikelen in de webshop kan uploaden. Dit mag/kan niet lang meer duren, want dit kost geld! Telefoon nummer in Hamburg neemt niet op deze ochtend. Hulp graag!
  Er is nogal haast bij!!! Sinds gisterenmiddag 17 uur geen enkel contact kunnen leggen met jimdo, heel slecht!!Het gaat over honderden artikelen die "verdwenen" zijn uit de webshop roosjesenmaatroosjes.nl
  Halve webshop is LEEG!!! Wat is er aan de hand!!!