postnl.nl Status op dit moment

Lukt het je niet postnl.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van postnl.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit postnl.nl

postnl.nl Actuele storingen

postnl.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op postnl.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als postnl.nl niet lijkt te werken?

Als postnl.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor postnl.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (145.78.26.149) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als postnl.nl inderdaad niet werkt?

Als postnl.nl inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.postnl.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met postnl.nl

Gefrustreerd omdat postnl.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van postnl.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van postnl.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in postnl.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als postnl.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (145.78.26.149) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate postnl.nl

postnl.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

rr.com - 1 hours ago
popcorntime.nl - 2 hours ago
n85.bullchat.nl - 4 hours ago
n20.bullchat.nl - 4 hours ago
uimserv.net - 4 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

denieuwezaak.nl - 8 mins ago
ea.com - 10 mins ago
picmonkey.com - 16 mins ago
hookers.nl - 17 mins ago
frontrunner.nl - 20 mins ago

Laatste opmerkingen

Stekkerdoos
vidaxl.nl
Artikelen besteld en betaald. GEEN orderbevestiging per e-mail. wordt nergens op gereageerd, ook restore settings komen niet binnen.
Ik wou op pinterest ideeën gaan opdoen maar opeens was ik uitgelogt! Ik probeerde opnieuw in te loggen, maar er kwam op '"you're account is suspended" Ik vroeg aan mijn vriendin of het bij haar ook was en bij haar was het ook. Is het een storing?
Server alweer down voor de zoveelste keer
Foto bij cv verschijnt niet, verschillende browsers geprobeerd
Boeking lukt niet
Val erg vaak weg
Niet bereikbaar
Als ik foto stuur andere ontvangt hem niet kan wel foto van ander ontvangen
Site niet bereikbaar 'pag niet gevonden'
Kan wel pics versturen maar de andere ontvangt niets