postnl.nl Status op dit moment

Lukt het je niet postnl.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van postnl.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit postnl.nl

postnl.nl Actuele storingen

postnl.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op postnl.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als postnl.nl niet lijkt te werken?

Als postnl.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor postnl.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (145.78.26.149) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als postnl.nl inderdaad niet werkt?

Als postnl.nl inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.postnl.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met postnl.nl

Gefrustreerd omdat postnl.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van postnl.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van postnl.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in postnl.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als postnl.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (145.78.26.149) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate postnl.nl

postnl.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

n20.bullchat.nl - 35 mins ago
nhk.or.jp - 48 mins ago
wieowie.nl - 6 hours ago
wieowie.nl - 6 hours ago
n85.bullchat.nl - 9 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

duo.nl - 8 mins ago
zalando.be - 14 mins ago
zara.com - 19 mins ago
postcodeloterij.nl - 29 mins ago
n20.bullchat.nl - 35 mins ago

Laatste opmerkingen

Laptopbleeld wordt blokkerig en daarna op zwart na foto's uploaden van fotoboek... de rest werkt prima op de laptop. Al heel de avond bezig met het fotoboek, maar klapt er nu 2x achter elkaar uit. Zijn er storingen
Doet iemand iets met die klachten zoals ze beneden vermeldt worden. Er staat een melding: vertel ons de problemen. Wie zijn / is ons, want er wordt niks aan die problemen gedaan
Hoi, ik kan niet inloggen ,zelfs als locatie overal geeft melding je hebt nog geen locatie gekozen !!
Sinds woensdagavond lukt het me niet in te loggen bij mijn wehkamp account. Op alle storingen.nl zag ik al het een en ander staan dat meerdere mensen dit hebben bij wehkamp. Vandaag opnieuw geprobeerd zowel op de laptop als op de tablet maar gebeurt helemaal niets. Wehkamp gebeld en die wist van niets. Die knul ging het doorgeven aan de techniche dienst.
Big Deal
chatplaza.nl
Heb je een ban op chatplaza? Als je via een vpn lijn gaat kan je anoniem surfen op internet en zo omzeil je de blokkade . Download : hot-shield of cyberghost , deze unblocking chatplaza of chatten.nl Binnen 5 minuten ben je weer terug op chatplaza en lach je lowhangertje ( de admin die geilt op machtmisbruik ) midden in zijn gezicht uit. Dwielen met de kraan open noem ik dat .... Waarom ik dit advies geeft? Simpel , omdat ik onterecht een ban hebt gehad omdat lowlander een gebrek aan humor heeft en slecht tegen zijn verlies kan . Ps: een normaal denkend mens gaat geen admin worden zonder 1 cent te verdienen of je moet machtgeil zijn ....of draadje los ergens in de bovenkamer...
Happertje
chatplaza.nl
CHATPLAZA : GOOGLE HET WOORD KLANTVRIENDELIJKHEID EENS EN STUUR JE ADMINS OP CURSUS SOCIAAL WORDEN EN TOT TIEN LEREN TELLEN EN MEELEVEND MEEDENKEN . Lowlander van jou begrijp ik het dat je admin bent geworden , je bent door de maatschappij uitgekotst en dit is je zoete wraak om je aftereageren en te denken dat je iets voorstelt , ja een wrak met trillende vingers op de ban knop ,soort parkinson idee.
A Peters
duo.nl
Inloggen is niet mogelijk
Nico Groot
wix.com
Kan mijn eigen site op Wix.com niet meer bewerken. Krijg steeds een advies om laatste versie van Flash Player te downloaden en browser opnieuw te starten. Helaas
Alweer inlog probs , onmogelijk in te loggen , steeds melding dat er iets fout is , in 3 verschillende browsers dus ligt aan bullchat duurt al uren momenteel
Kan niet op hun website komen