myparcel.nl Status op dit moment

Lukt het je niet myparcel.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van myparcel.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit myparcel.nl

myparcel.nl Actuele storingen

myparcel.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op myparcel.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als myparcel.nl niet lijkt te werken?

Als myparcel.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor myparcel.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (18.184.150.207) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als myparcel.nl inderdaad niet werkt?

Als myparcel.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.myparcel.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met myparcel.nl

Gefrustreerd omdat myparcel.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van myparcel.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van myparcel.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in myparcel.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als myparcel.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (18.184.150.207) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingen



onderbreking
storing


Www.meisjesparadijs.nl
Down in Netherlands - 921 days ago
posted: 10/01/16

GROTE STORING.... MY PARCEL terwijl mijn orders maar binnen blijven stromen... Misschien toch maar es een ander proberen? Ik heb behoefte aan een professionele verzend partner

Peggy
Down in Netherlands - 1084 days ago
posted: 31/07/15

Beste allemaal, jullie site ligt er al enige tijd uit. Kunnen jullie enigszins aangeven of het op kort termijn wordt hersteld. Ik moet pakketten versturen.

  Rate myparcel.nl

  myparcel.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 2 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  deltalloydbank.be - 34 mins ago
  matchwereld.nl - 4 hours ago
  mijn.unive.nl - 4 hours ago
  n20.bullchat.nl - 5 hours ago
  mobile01.com - 8 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  redlights.be - 3 mins ago
  bullchat.nl - 7 mins ago
  eg.nl - 9 mins ago
  aliexpress.com - 13 mins ago
  macrumors.com - 23 mins ago

  Laatste opmerkingen

  G. Van Ekeren
  aliexpress.com
  I can not confirm en pay the orders
  Kan niet bevestigen bestelling en betalen
  Diny Beumer
  aliexpress.com
  Ik kan niet inloggen steeds mij. Wachtwoord verkeerd maar dat is nuet zo
  Als ik wil bevestigen en betalen gebeurd er niets. Kan mijn bestelling dus niet betalen.
  Strubbe65
  bullchat.nl
  Leuk zeg---bullchat is ''fucked up'' er kom veel negatieve reactie binnen--er staat hier allerhande instructies--sorry hoor maar dat is niet ons werk---bullchat nl moet die terug in orde krijgen --maar ja ze zijn daar waarschijnlijk met ons aan het ''lachen''
  Nicole Van Ham, ProVelo.nl
  perfectview.nl
  Dit zie ik wanneer ik probeer om op PerfectView te komen: Service Unavailable HTTP Error 503. The service is unavailable.
  Het heeft altijd goed gewerkt en vrienden gemaakt en nu geraak ik niet meer binnen
  Ik hoop dat bullchat nooit meer werk het is toch een fakesite
  Ingrid En Dirk
  wix.com
  Hallo Mijn domein ontkoppelt telkens en als ik die terug koppel krijg ik dikwijls de melding dat de domein naam aan een ander account is gekoppeld. ik moet dan steeds naar het andere gaan en ontkoppelen wat uiterst vervelend is!!!!!
  Strubbe65
  bullchat.nl
  Wat voor zin heeft het om hier de problemen te vertellen--er gebeurt verdorie niks --in tegendeel de site is alleen maar slechter geworden---kan nu zelf niemand aanspreken--een voordeel de site is ''gratis''