lebara.nl Status op dit moment

Lukt het je niet lebara.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van lebara.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit lebara.nl

lebara.nl Actuele storingen

lebara.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op lebara.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als lebara.nl niet lijkt te werken?

Als lebara.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor lebara.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (185.26.230.129) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als lebara.nl inderdaad niet werkt?

Als lebara.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.lebara.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met lebara.nl

Gefrustreerd omdat lebara.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van lebara.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van lebara.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in lebara.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als lebara.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (185.26.230.129) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Johnny
Down in Netherlands - 1286 days ago
posted: 12/12/14

Ik heb een prepaid bij lebara en waardeer genoeg op steeds dus kan niet vervallen zijn maar geen bereik hier in 8924 regio en meer mensen kunnen niet bellen / gebeld worden, heeft altijd prima gewerkt.

  Rate lebara.nl

  lebara.nl has been rated 2 out of 5 based on 2 vote(s) and 1 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  m.praxis.nl - 1 hours ago
  matchwereld.nl - 5 hours ago
  kleinformaatprint.nl - 6 hours ago
  rwindowsdefender.nl - 7 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  okcupid.com - 2 mins ago
  wehkamp.nl - 8 mins ago
  zara.com - 10 mins ago
  habbohotel.nl - 11 mins ago
  prezi.com - 18 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Niet bereikbaar
  Als ik foto stuur andere ontvangt hem niet kan wel foto van ander ontvangen
  Site niet bereikbaar 'pag niet gevonden'
  Kan wel pics versturen maar de andere ontvangt niets
  Exactonline is enorm traag vandaag.... :(
  Jeroen Wamel
  n20.bullchat.nl
  Foto komt niet online en ik kom wel in het systeem, maar kom niet nieuw binnen en sta ook niet in radius als ik er ben, klik ik op me staat er geen naam maar bummer
  B Van Hautum
  bullchat.nl
  Klotesite die kinderporno stimuleerd en de gewone man blockt is een criminele site aan het worden en het aantal updates per dag is van de zotte om de haverklap we gaan er even tussen uit gauw complete site uit de lucht halen want is bar slecht ga gauw naar een betaalde site die doen het te minste fatsoenlijk en politie afdeling drugs en criminaliteit doet er goed aan bullchat eens grondig door te spitten
  MV Bi Zoekt Stel
  bullchat.nl
  Problem inlogen
  Marleen Leo
  ryanair.com
  Het is onmogelijk om in te checken, bij stap 3 kan de knop Bevestigen niet worden aangeklikt.
  Ka niet op bullchat niettegenstaande er schijnbaar in België geen storing is