last.fm Status op dit moment

Lukt het je niet last.fm te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van last.fm en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit last.fm

last.fm Actuele storingen

last.fm Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op last.fm een storing is?

V: Wat moet ik doen als last.fm niet lijkt te werken?

Als last.fm online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor last.fm.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (64.30.224.246) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als last.fm inderdaad niet werkt?

Als last.fm inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.last.fm, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met last.fm

Gefrustreerd omdat last.fm offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van last.fm direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van last.fm direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in last.fm forum als je daar je vraag stelt.

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate last.fm

last.fm has been rated 4 out of 5 based on 2 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

veilingkijker.nl - 31 mins ago
smtp.caiway.nl - 42 mins ago
krantenkoppen.be - 2 hours ago
onzegeheimpjes.nl - 2 hours ago
n85.bullchat.nl - 5 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

wow.com - 55 secs ago
moviestarplanet.nl - 1 mins ago
moviestarplanet.nl - 1 mins ago
ecare.nl - 1 mins ago
chatplaza.nl - 5 mins ago

Laatste opmerkingen

Storing Jouwweb? krijg steeds de melding Website niet gevonden
Knal er teeds uit en krijg geen berichten binnen
L.J.van Den Hurk
facebook.nl
Kan niet op facebook inloggen, ik krijg alleen wat gegevens aan de linkerkant van het scherm , fB op telefoon werkt wel gewoon
Patricia M.P.A. Engels
888poker.com
* ik heb 3 bedragen overgemaakt naar 888poker via Trustly (online banking). Alle 3 bedragen zijn van mijn bankrekening afgeschreven, maar niet op mijn 888poker-account bijgeschreven.
Werkt niet optimaal
Foto kan soms niet geupload. website geeft vaak een "acces denied" terwijl ik nooit "verboden"dingen doe of mensen bash. Kortom: er is geen enkele reden om mij te weigeren. Ook word je er soms zomaar uitgegooid tijdens een chat
Guy Goossens
tunein.com
Ik heb een Busch-Jeager iNet-radio 8216U en vorige week stopte de werking volledig. Na reset zie ik dat hij de url Tunein mist . Is er iets grondig gewijzigd? Hoe kan ik opnieuw Tunein instellen?
Berichten heen en weer schijnen niet door te komen.
Wat een K.. site. Al weken niks anders dan problemen. Niet kunnen inloggen ( aces denied ) of na 1 min er weer uit gegooid. Nergens te lezen hoe het komt, of wat ze er aan doen, of dat ze er eigenlijk wel mee bezig zijn. Schandalig
Blijven jullie zo aan de gang wat een zooitje de laatste tijd aces denied of na een minuut er weer uitgeknikkerd worden los het nou eens een keer op of ga terug naar oude systeem al twee weken geen toegang