last.fm Status op dit moment

Lukt het je niet last.fm te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van last.fm en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit last.fm

last.fm Actuele storingen

last.fm Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op last.fm een storing is?

V: Wat moet ik doen als last.fm niet lijkt te werken?

Als last.fm online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor last.fm.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (64.30.224.246) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als last.fm inderdaad niet werkt?

Als last.fm inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.last.fm, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met last.fm

Gefrustreerd omdat last.fm offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van last.fm direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van last.fm direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in last.fm forum als je daar je vraag stelt.

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate last.fm

last.fm has been rated 4 out of 5 based on 2 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

krantenkoppen.be - 25 mins ago
smartschool.be - 4 hours ago
tablica.pl - 6 hours ago
2mdn.net - 7 hours ago
n85.bullchat.nl - 11 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

catawiki.nl - 51 secs ago
print.sgweredi.nl - 2 mins ago
knvb.nl - 5 mins ago
fgov.be - 8 mins ago
lekkeradverteren.nl - 16 mins ago

Laatste opmerkingen

Al enkele dagen kan ik niet inloggen en krijg ik de volgende info Error 1020 Ray ID: 4c9faa1578242ae5 • 2019-04-19 14:45:49 UTC Access denied What happened? This website is using a security service to protect itself from online attacks.
Tom Gottgens
buienradar.nl
Bij fotoversturing naar buienradar, wordt het foto locatie vak rood en kan er dus geen foto verstuurd worden vanuit Spanje naar buienradar.?
Alexander
bullchat.nl
Je word na elke minuten van de site gegooid. Inloggen daarna lukt niet met dezelfde inlognaam.
Error 1020 Ray ID: 4c8e30487d1f6938 • 2019-04-17 11:51:42 UTC Access denied What happened? This website is using a security service to protect itself from online attacks. Wat nu ? beunaa@hotmail.com Thanks
Het lukt ze al jaren zogenaamd niet om pedo's en minderjarigen te blocken
Erwin De Roode
wix.com
Mijn Wix website geeft op sommige computers aan. Wix stores didn’t load. Wat kan ik hier aan doen, ik ben net live voor leden en je kan natuurlijk maar één keer een goede indruk achterlaten. En dat doe ik nu niet.
Ik kan niet betalen als ik een bestelling wil plaatsen
Ans Houben
jimdo.com
Als ik wil inloggen op mijn dashboard, dan krijg ik de melding dat het even niet gelukt is en moet ik het later nog een keer proberen. Het lukt echter nog steeds niet. Ik heb twee websites lopen bij Jimdo, en voor beide lukt het niet om in te loggen. Mijn beide websites zijn gewoon online, het gaat puur om het inloggen op mijn dashboard.
Verploegh
flashscore.com
Je kan de Qutering niet zien van de voetbal wedstrijden. En dat is al een week zo.
We kunnen niks boeken, krijgen steeds een foutmelding