google.es Status op dit moment

Lukt het je niet google.es te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van google.es en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit google.es

google.es Actuele storingen

google.es Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op google.es een storing is?

V: Wat moet ik doen als google.es niet lijkt te werken?

Als google.es online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor google.es.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (216.58.195.67) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als google.es inderdaad niet werkt?

Als google.es inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.google.es, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met google.es

Gefrustreerd omdat google.es offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van google.es direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van google.es direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in google.es forum als je daar je vraag stelt.

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate google.es

google.es has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

mijn.unive.nl - 26 mins ago
n20.bullchat.nl - 47 mins ago
mwp.nl - 56 mins ago
uplay.ubi.nl - 2 hours ago
softpedia.com - 5 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

drukzo.nl - 1 mins ago
actievandedag.nl - 2 mins ago
yoursurprise.nl - 6 mins ago
upup.be - 11 mins ago
bullchat.nl - 14 mins ago

Laatste opmerkingen

Kan wel inloggen , maar de site werkt gewoon niet, kan geen berichten posten, ontvangen en kan ook niet naar de profielen of tekstberichten kijken
Kan er wel in maar werk voor geen meter. geef mij maar de oude bullchat maar terug. ik vind het jammer dat het niet werk. heb je vakantie kun je nu geen contacten maken. jammer heel jammer. 14-08-2018
Ik krijg regelmatig 'acces denied. Maar niet voortdurend. Ook ben ik vaak binnen en word er na een poosje weer uitgegooid.
Jan Akkerman Dejanakkerman@gmail.com
n20.bullchat.nl
Kan niet inloggen
Jan DeWilde
vistaprint.nl
Website kan niet bewerkt worden. Temperary unvailable. probeer het na 15 minuten opnieuw. Ik verwacht dat de website die ik heb 4 in totaal,bewerkt kunnen worden wanneer ik dat wil. De nieuwste website is een zakelijke website,en wanneer deze niet bewerkt en gepubliceerd kan worden verlies ik klanten. wordt dit door Vistaprint vergoed. Kan al sind een week niets aan de websites doen.
Ik kan niet bij mijn verlanglijst in mijn account. De rest is wel in orde.
Waarom kan ik niet inloggen op bullchat of is er storing op de site
Karin Gruner
pinterest.com
Statistics zijn sinds 29 Juli niet meer te zien "mensen die je bereikt"staan sinds 29 juli op 0 (daarvoor boven de 185k) en ook de metro,landen en talen zijn niet meer te zien,terwijl de staistieken van de pins wel te zien zijn (tot 4 augustus) dus een deel van de update doet het sinds 29/7 niet meer
Sopsmurf
bullchat.nl
Bull doet het weer bij mij, voor hoelang geen idee. Of iemand heeft op het verkeerde knopje gedrukt zodat ik niet werd door geschakeld na het invullen van het "Capcha"-getal of Bull zet je af en toe even in de wachtkamer of zoiets.
En weer eens een storing, na invoeren captcha code reageert bull niet meer.