buienradar.nl Status op dit moment

Lukt het je niet buienradar.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van buienradar.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit buienradar.nl

buienradar.nl Actuele storingen

buienradar.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op buienradar.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als buienradar.nl niet lijkt te werken?

Als buienradar.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor buienradar.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (217.118.167.99) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als buienradar.nl inderdaad niet werkt?

Als buienradar.nl inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.buienradar.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met buienradar.nl

Gefrustreerd omdat buienradar.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van buienradar.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van buienradar.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in buienradar.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als buienradar.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (217.118.167.99) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate buienradar.nl

buienradar.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

n20.bullchat.nl - 7 mins ago
argenta.be - 42 mins ago
sponichi.co.jp - 54 mins ago
paper.nl - 4 hours ago
nieuwsblad.be - 5 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

myheritage.nl - 1 mins ago
jetair.be - 3 mins ago
prankster.nl - 4 mins ago
n20.bullchat.nl - 7 mins ago
dhlforyou.nl - 8 mins ago

Laatste opmerkingen

Cookie Statement Werkt niet Geen respons
Kan niet meer op spelpunt komen
Dick Van Leeuwen
123inkt.nl
Ik kan met een andere wifi verbinding (bv via Ziggo hotspot)wel op de website van 123inkt komen, maar niet via mijn eigen Experiabox V9 router van KPN. Dit geldt voor mijn mobiele telefoon en IPad en andere computers met Windows 10.
Mardinik (nickname Op Spelpunt)
spelpunt.nl
Spelpunt al ruim een uur "zwart" ingezet op 2 z 250 punten en nu.........punten kwijt
Josephine Van Den Biggelaar
postcodeloterij.nl
Kan de pagina niet bezoeken
Oranje blaauw scherm,,, veel te groot, woon in het noorden van Nederland, dit is al een paar dagen zo, alleen op mobiel werkt het goed.
Walter
twoo.com
Beste, ik woon nabij antwerpen (België) en als ik Twoo wil opstarten krijg ik alleen een blauw oranje scherm
Goedemorgen hetzelfde probleem hier als Falco70 plaats je een foto dan is het bestand te groot dat geeft hij aan heb hier nooit problemen mee gehad mijn foto's pixels komen niet aan het opgegeven bestand wanneer wordt dit opgelost?
Falco 70
catawiki.nl
Goedemorgen kan geen foto's meer plaatsen bij mijn kavels heb diverse mensen die ook op catawiki veilen zij hebben het zelfde probleem plaats je een foto dan is het bestand te groot dat geeft hij aan heb hier nooit problemen mee gehad mijn foto's pixels komen niet aan het opgegeven bestand wat doen wij hier aan ?? Mvg jeroen van rijckevorsel