123inkt.nl Status op dit moment

Lukt het je niet 123inkt.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van 123inkt.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit 123inkt.nl

123inkt.nl Actuele storingen

123inkt.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op 123inkt.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als 123inkt.nl niet lijkt te werken?

Als 123inkt.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor 123inkt.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (193.164.144.66) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als 123inkt.nl inderdaad niet werkt?

Als 123inkt.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.123inkt.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met 123inkt.nl

Gefrustreerd omdat 123inkt.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van 123inkt.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van 123inkt.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in 123inkt.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als 123inkt.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (193.164.144.66) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Dick Van Leeuwen
Down in Netherlands - 961 days ago
posted: 06/01/17

Ik kan met een andere wifi verbinding (bv via Ziggo hotspot)wel op de website van 123inkt komen, maar niet via mijn eigen Experiabox V9 router van KPN. Dit geldt voor mijn mobiele telefoon en IPad en andere computers met Windows 10.

  Rate 123inkt.nl

  123inkt.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 1 users reviewed this website.

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  payment.buckaroo.nl - 44 mins ago
  mindef.nl - 47 mins ago
  krantenkoppen.be - 2 hours ago
  onzegeheimpjes.nl - 2 hours ago
  pirateproxy.nl - 2 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  webstekker.nl - 4 mins ago
  secondlove.nl - 5 mins ago
  secondlove.nl - 5 mins ago
  onderdelenlijn.nl - 6 mins ago
  asos.com - 6 mins ago

  Laatste opmerkingen

  N Torenstra
  aliexpress.com
  De site is bereikbaar en ik kan inloggen. maar als ik naar een categorie wil gaan, of ik wil iets zoeken, gaat het fout. ik krijg dan de mededeling "oops er ging iets fout" dit duurt al de hele dag.
  Plony Delgado
  spigo.nl
  Ik ken ket inloggen en of mijn wachtwoord veranderen, klopt dit
  Ina Rietberg
  tagged.com
  Heb van de week mijn acount tijdelijk geanuleerd, wilde gisteen weer inloggen maar lukt niet,ww klopt niet kan geen nieuwe ww aanvragen want krijg geen mail van tagged terug om ww te veranderen
  Engeliena
  airasia.com
  Bij betaling creditcard rabo geeft ie foutmelding
  Marianne De Kruijff
  hi5.com
  Ik kan geen H1 5 ontvangen
  Frans Pauw
  aliexpress.com
  Als ik mijn wachtwoord wil recetten dan geeft hij bij het nieuwe wachtwoord een foutmelding van eerst ok genoeg tekens daarna een foutmelding
  Maggie Pouillon
  immoweb.be
  Beste, ik geraak sinds een hele tijd niet meer op Immoweb. Ik krijg steeds de foutmelding Error code 16 - Access denied powered by Incapsula. Ik heb geen idee hoe ik dit kan oplossen. Alvast bedankt voor uw hulp
  Rob Leenhouwers
  aliexpress.com
  Site werkt niet goed meer. Het zoeken naar artikelen likt niet meer. Via de GSM is betalen met Ideal niet meer mogelijk. Wat is hier aan te doen
  In Nederland Geen Toegang
  bullchat.nl
  Acces denied, sinds gisteravond. Vandaag weer acces denied. Is er een storing of geblocked?
  JustinHorny
  bullchat.nl
  Storing site werkt momenteel niet werdt eruit gegooid helaas en toen BAD LINK error263468914 IN NEDERLAND..